Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença un tractament intensiu per reduir i controlar les plagues de paneroles

Aquesta setmana s’ha iniciat a diversos carrers del nucli urbà i equipaments municipals de Constantí, el tractament per prevenir, reduir i controlar la presència de paneroles en zones d’especial risc de proliferació d’aquests insectes. El control de paneroles es fa mitjançant desinsectacions intensives a la xarxa de clavegueram que realitza l’empresa Biocontrol, que s’encarrega del control integral de plagues a la via pública i als espais i equipaments municipals.

Cada any, amb l’arribada de la calor es produeix una proliferació de paneroles en el clavegueram que al vespre i durant la nit surten a la via publica a la recerca de menjar. Davant d’aquesta situació, a partir de l’experiència dels tractaments realitzats els darrers anys, s’executa un tractament preventiu a diverses zones del nucli urbà on la presència d’aquests insectes és més massiva i molesta per als veïns.

L’aplicació del tractament preventiu s’ha iniciat aquesta setmana i tindrà una durada de tres setmanes.

Back to top