Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’obre el concurs per al projecte de construcció d’una sala de vetlles

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Constantí ha aprovat aquest dijous 16 de juny l’expedient de contractació del projecte per a la construcció d’una sala de vetlles. Aquest expedient es divideix en tres lots, que inclouen la redacció del projecte d’execució i direcció d’obra, la direcció d’execució material de l’obra, i la coordinació de seguretat i salut.

La construcció d’una sala de vetlles és una de les inversions previstes en el Pla d’Inversions de set milions d’euros aprovat per l’Ajuntament de Constantí per al període 2021-2024. La sala de vetlles ha estat un equipament llargament reivindicat, tenint en compte que actualment les vetlles dels difunts s’han de fer en altres poblacions del voltant. S’ubicarà a l’avinguda de les Forques, a la variant nord del municipi, a tocar de la carretera que enllaça amb la T-721 cap al Morell.

El pressupost d’execució material de l’equipament és de 400.274,35 €uros, i l’obra es beneficiarà d’una subvenció del PAM de la Diputació de Tarragona. Està previst que les obres de construcció de la sala de vetlles es puguin iniciar a principis de l’any 2023.

La nova sala de vetlles constarà de dues sales, cadascuna de les quals disposarà d’un espai per a la família, un altre espai més reservat de vetlla i un on hi haurà exposat el túmul. També es preveu un espai d’accés, un espai de hall per a les dues sales, els espais d’administració i d’exposició i els banys necessaris per normativa. Es construirà també una zona d’aparcament per a un total de 21 vehicles per a ús públic i 1 aparcament per a vehicle especial.

Back to top