Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Lidl construirà un magatzem a Constantí per garantir la seva expansió sostenible

Lidl ha adquirit una parcel·la d’uns 185.000m2 a Constantí per construir una nova plataforma logística i fer un altre important pas endavant per garantir la seva expansió sostenible a Espanya. Aquest projecte, que generarà riquesa i ocupació local, està previst que entri en funcionament a partir del 2026 i s’emmarca en la decidida aposta de la cadena de supermercats per continuar creixent a tot el territori.

El futur magatzem de Lidl a Constantí permetrà a la companyia continuar adequant els seus recursos logístics per afrontar amb garanties el seu ambiciós pla d’expansió nacional, objectiu per al qual preveu inaugurar tres magatzems més fins al 2025: el primer a Escúzar (Granada) –a construcció, en una parcel·la de més de 132.000m2–, seguit d’un altre a Martorell (Barcelona) i un darrer a Parla (Madrid) –pendents d’iniciar-se les obres a parcel·les que superen els 126.000m2 i els 145.000m2, respectivament–. Avui dia, Lidl compta amb una xarxa d’11 plataformes logístiques a Espanya.

L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, s’ha mostrat “molt satisfet amb l’arribada de Lidl al nostre municipi“. Sánchez afegeix que des del consistori es considera una prioritat “continuar treballant per atraure noves inversions i afavorir l’arribada de noves empreses que com a Lidl puguin ser generadores d’ocupació per als nostres veïns i veïnes“. En aquest sentit, subratlla que “l’oportunitat que ofereixen grans empreses com Lidl i la seva aposta decidida per Constantí avalen la feina que s’està fent“.

De Cheste a Constantí: set nous magatzems en vuit anys

En els darrers anys estem ampliant significativament la nostra presència a Espanya gràcies a l’obertura de noves botigues, una realitat que també ens exigeix ​​incrementar les nostres infraestructures logístiques amb nous centres des dels quals gestionem tot el nostre assortiment de productes“, comenta el director general d’Expansión i Immobles de Lidl Espanya, Imanol Zabala, que afegeix que “des del 2019 hem posat en marxa tres magatzems a Cheste (València), Agüimes (Las Palmas) i Nanclares de l’Oca (Vitòria), i en un futur preveiem inaugurar-ne quatre més a Escúzar, Martorell, Parla i Constantí.

Catalunya, pol logístic de referència per a la zona nord-est

Els futurs magatzems a Martorell i Constantí se sumaran al que Lidl té des del 2003 a Montcada i Reixac (Barcelona), localitat des de la qual la cadena de supermercats abasteix principalment els seus més de 70 punts de venda a Catalunya i opera a tot Espanya a través de les oficines centrals –actualment en procés d’ampliació–. Amb l’entrada en funcionament d’aquests tres centres, Lidl reforçarà el paper estratègic de Catalunya com a pol logístic de referència per al creixement en aquesta regió i la resta de la zona nord-est d’Espanya.

Back to top