Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Escola de Música Rafel Gibert Recasens obre el V Cicle de Concerts a Centcelles

Aquest dijous 7 de juliol donarà el tret de sortida a la V edició del Cicle de Concerts a Centcelles, que portarà durant el mes de juliol diverses propostes musicals de qualitat dins el marc incomparable del Conjunt Monumental de Centcelles. L’Ensemble de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí serà la formació encarregada d’obrir aquest cicle que, un any més, organitza l’Associació dels Amics de la Música de Constantí amb la col•laboració de l’Ajuntament de Constantí, Repsol i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona.

L’Ensemble de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” està format, majoritàriament, per professors, alumnes i exalumnes de la mateixa Escola. Tot i que amb alguna possible excepció, les diferents especialitats instrumentals que integren aquesta formació són les que s’imparteixen a l’Escola de Música.

Aquest és el quart any que l’Escola de Música participa en el Cicle de Concerts de Centcelles i, com en edicions anteriors, ho farà amb una formació instrumental renovada i adaptada segons les obres del programa que presentaran. El repertori que oferirà la formació serà molt divers i gairebé totes les obres que s’interpretaran durant el concert  van ser creades durant la segona meitat del segle XX. Durant la seva actuació, l’Ensemble de l’Escola de Música presentarà des de temes inclosos en BSO de pel·lícules molt conegudes fins a grans èxits de la música pop.

El concert començarà a les 20.30 hores amb entrada gratuïta.       

Back to top