Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Els Pets tornen a Constantí per presentar el seu nou disc “1963” amb un concert molt especial

Aquest dissabte 23 de juliol arriba un dels actes més esperats dintre de la programació cultural d’aquest estiu a Constantí, amb el concert que Els Pets oferiran al Conjunt Monumental de Centcelles.

Onze anys després de la seva darrera actuació a Constantí, Lluís Gavaldà, Joan Reig i Falin Càceres tornen a casa per presentar el seu nou disc”1963”, que publicaven el passat mes d’abril. Es tracta del seu 13è disc d’estudi, el segon que ha produït Joan Pons (El Petit de Cal Eril), i que han definit com el més adult, honest i rabiosament pop de la seva carrera.

El d’aquest dissabte serà un concert especial i exclusiu dintre de la gira d’aquest estiu, en un espai tan emblemàtic com el Conjunt Monumental de Centcelles i amb un aforament limitat. A banda de presentar les cançons del nou disc també faran un repàs a alguns dels èxits més rellevants dels seus trenta-sis anys de trajectòria.

Queden molt poques entrades a la venda i es poden adquirir a través del correu: registre@constanti.cat. El preu per al públic general és de 30 euros i 5 euros per als empadronats a Constantí. El concert començarà a les 22 hores i les portes s’obriran a les 20 hores.

Back to top