Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí celebra el Dia Mundial Sense Cotxes amb la col•laboració de les escoles i la Policia Local

El 22 de setembre se celebra el Dia Mundial Sense Cotxes, amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania que l’ús dels cotxes a gran escala produeix greus danys al medi ambient. Constantí s’ha sumat a la celebració d’aquesta jornada en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Des de les escoles del municipi s’ha instat a les famílies a no utilitzar el cotxe per portar els seus fills a l’escola i provar nous mitjans de desplaçament més eficients i sostenibles.  

A primera hora del matí, els alumnes de l’escola Mossèn Ramon Bergadà s’han concentrat a la plaça de les Escoles Velles i els alumnes de l’escola Centcelles s’han trobat a la plaça de la Generalitat, des d’on han anat als respectius centres educatius acompanyats per la Policia Local. A més, durant tot el dia, els agents de la Policia Local han circulat pels carrers del municipi en bicicleta.

D’altra banda, durant tota aquesta setmana s’estan fent tallers de seguretat viària a les escoles i a l’Institut, per part de la Policia Local de Constantí.

Del 18 al 24 de setembre, Constantí celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb tot un seguit d’activitats que tenen com a objectiu la conscienciació de la ciutadania sobre la necessitat d’una nova mobilitat urbana, així com promoure mitjans de transport i hàbits més sostenibles, segurs i saludables.

Back to top