Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es presenta la campanya de tardor de la Unió de Botiguers de Constantí

La Unió de Botiguers i l’Ajuntament de Constantí han presentat una nova campanya per promocionar el comerç local:  “Compra a l’octubre i el novembre serà un regal”. La presentació, que s’ha fet davant de la botiga “El Raconet de la Pina”, ha comptat amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Dolors Fortuny, i diverses representants de la Unió de Botiguers de Constantí.

Després de la bona acollida que va tenir aquesta iniciativa l’any passat i amb l’objectiu d’incentivar i dinamitzar el sector del comerç de proximitat, s’ha presentat aquesta nova campanya que premiarà les compres que es realitzin en els comerços adherits a la Unió de Botiguers de Constantí entre els dies 17 i 30 d’octubre de 2022. Per cada compra realitzada d’un import igual o superior a 10 euros als comerços de la Unió de Botiguers, s’omplirà una butlleta que donarà opció a participar en el sorteig de diferents vals de compra a bescanviar en alguns dels comerços amb imports que oscil·laran entre 30 €uros, 20 €uros i 10 €uros. Només es podrà omplir fins a un màxim de 10 butletes per persona i botiga.

En total es repartiran 600 euros en premis. La promoció consistirà en 2 sortejos d’un val de 30 euros, 6 sortejos d’un val de 20 euros, i 42 sortejos d’un val de 10 euros. El sorteig tindrà lloc a l’Ajuntament de Constantí el dia 2 de novembre de 2022 a les 20:30h.

Els vals de compra tindran validesa només durant el mes de novembre del 2022 i seran vàlids exclusivament en les botigues o establiments adherits a la UBC, un total de 20 comerços.

Podeu consultar les bases de la campanya a:

Back to top