Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitzen els treballs de construcció d’un nou pipican al carrer La Coma

Aquesta setmana han finalitzat els treballs de construcció del nou pipican que s’ha instal•lat al carrer La Coma. Aquesta actuació s’emmarca en els treballs d’ampliació dels pipicans ja existents al municipi, que també ha comportat la construcció d’aquest nou pipican en aquest espai on s’havia detectat que hi ha molts veïns i veïnes que surten a passejar amb el seu gos.

Fa uns anys, el consistori va impulsar la construcció de dos espais exclusius per a gossos al municipi, un d’ells al Parc de Secà i l’altre al costat de la Plaça de la Generalitat. Davant l’augment del nombre d’usuaris es va observar que l’espai era insuficient i s’ha ampliat la superfície de cada pipican, i a més se n’ha construït un de nou al final del carrer La coma.

Durant els treballs s’han introduït nous elements de mobiliari urbà com bancs de fusta i papereres metàl·liques amb dispensador de bosses, a més de nous equipaments com una font canina i un circuit d’iniciació caní, format per un conjunt d’estructures agility amb diferents jocs canins per a que el gos treballi diferents habilitats. L’agility és una activitat que cada vegada està tenint més tirada entre els propietaris de gossos per tal d’exercitar els seus animals. Als gossos i als humans els diverteix fer exercici junts a l’aire lliure i és per aquest motiu que aquesta activitat està guanyant molta popularitat.

El cost total d’aquestes actuacions és de 39.300 euros i l’actuació forma part del gran pla d’inversions 2021-2024

Back to top