Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Una representació d’Amazon visita l’Institut de Constantí

Una representació d’Amazon ha realitzat aquest dijous 20 d’octubre una visita als alumnes que estan cursant el PFI (Programa de Formació i Inserció Laboral) d’auxiliar de comercialització de productes i logística a l’Institut de Constantí. La representació de la companyia multinacional, formada per Anna Liesa, Axel Tomás i Marta Casasayas, ha estat acompanyada per la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Constantí, Dolors Fortuny, a més de la directora de l’Institut, Mercé Grané. La trobada també ha comptat amb la presència Sílvia Vilaplana, del Departament d’Educació.  

Amazon i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, han arribat a un acord de col·laboració pel qual pretenen impulsar la formació professional i la inserció laboral al municipi. Aquest conveni té com a objectiu oferir una visió general del món logístic a través de dues activitats. D’una banda, Amazon ofereix píndoles formatives a l’Institut de Constantí seguint el model d’aprenentatge de coeducació.  Així mateix, l’estació logística que Amazon té al Polígon Industrial de Constantí acollirà alumnes en pràctiques del Programa de Formació i Inserció, i oferirà una primera presa de contacte amb el món laboral.  

Aquests cursos ofereixen una capacitació professional completa, inclouen 180 hores de pràctiques a empreses i estan orientats a donar suport a l’alumnat del PFI de logística i comerç. A partir del febrer del 2023, 3 alumnes del PFI de Constantí realitzaran les pràctiques a la citada estació logística d’Amazon. 

Back to top