Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Castanyada 2022

Constantí celebrarà els dies 30 i 31 d’octubre els actes de La Castanyada. El diumenge 30 d’octubre, a les 18.30 hores, es tornarà a viure una experiència terrorífica i apassionant amb la “Rua Terrorífica” pels carrers del poble, una activitat organitzada pel grup Emfapatir Teatre i que repeteix després de la gran acollida i participació de l’any passat. La sortida està prevista a les 18.30 hores des del Pavelló Poliesportiu, per començar yun recorregut pels carrers del poble fins arribar a la plaça de les Escoles Velles. Un cop allà, es farà un espectacle que s’ha preparat especialment per a l’ocasió.

Des de l’organització s’ha fet una crida a participar en el recorregut d’aquesta rua terrorífica amb disfresses seleccionades especialment per a l’ocasió i ambientades en la nit de Halloween i les pel·lícules de terror.

I aquest any, el dilluns 31 d’octubre, es recupera la celebració de la Nit de la Castanyada amb un sopar de motxilla al Pavelló Poliesportiu. La vetllada comptarà amb les actuacions musicals de The Walkmans i un DJ. Les inscripcions per al sopar de motxilla es podran fer del 24 al 28 d’octubre a l’OAC de l’Ajuntament (Aforament limitat).

Back to top