Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitza la campanya de tardor de la Unió de Botiguers que ha repartit 600 euros en premis

Aquest dimecres s’ha fet a l’Ajuntament de Constantí el sorteig de les butlletes guanyadores de la campanya “Compra a l’octubre i el novembre serà un regal” que han organitzat la Unió de Botiguers i l’Ajuntament de Constantí amb l’objectiu de promocionar el comerç local. En total, s’han repartit 600 euros en premis, consistents en 2 vals de 30 euros, 6 vals de 20 euros i 42 vals de 10 euros que es podran bescanviar en qualsevol dels comerços adherits a la UBC. Els guanyadors/es es podran consultar a partir de demà al web de l’Ajuntament de Constantí i a les xarxes socials de l’Ajuntament i de la UBC.

Amb l’objectiu d’incentivar i dinamitzar el sector del comerç de proximitat, s’ha realitzat aquesta nova campanya que premia les compres realitzades en els comerços adherits a la Unió de Botiguers de Constantí entre els dies 17 i 30 d’aquest passat mes d’octubre. Per cada compra realitzada d’un import igual o superior a 10 euros als comerços de la Unió de Botiguers, s’ha pogut omplir una butlleta que ha donat opció a participar en el sorteig dels vals de compra.

Aquests vals de compra tindran validesa només durant el mes de novembre del 2022 i seran vàlids exclusivament en les botigues adherides a la UBC. El vals que no s’hagin utilitzat quan acabi el mes de novembre quedaran anul·lats. Els vals es posaran a disposició dels guanyadors a partir de demà a la botiga de la UBC “El Raconet de la Pina”, ubicada al carrer Sant Pere. Podeu consultar els noms dels guanyadors i guanyadores en el següent quadre:

Back to top