Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Pavelló Poliesportiu s’omple de música i solidaritat amb la XIII Marató Musical

El Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí ha acollit aquest diumenge 18 de desembre diverses activitat solidàries en col·laboració amb la Marató de TV3, que aquest any ha estat dedicada a la salut cardiovascular. Els actes arrencaven al matí, amb l’exhibició de Nadal del Club Gimnàstica Estètica i Rítmica Constantí, i el Festival de Nadal del Club Patí Constantí. Ja a la tarda, va tenir lloc la XIII edició de la Marató Musical, que un any més ha organitzat l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” amb la col·laboració de l’Ajuntament. En total, aquest any s’han recaptat 610,60 euros que es destinaran íntegrament a la Marató de TV3.

Aquesta XIII Marató Musical va comptar amb les actuacions de totes les formacions instrumentals de l’Escola de Música: el Grup de Sensibilització, els Conjunts Instrumentals de Nivell Elemental, el Conjunt de Formació Juvenil, el Conjunt Instrumental Juvenil, el Conjunt Instrumental d’Adults i la Banda de l’Escola de Música. A més, també hi va haver actuacions del Grup de Vent Avançat de l’Escola Municipal de Música “Robert Gerhard” de Valls, i dels músics Manureco, Tony Sanahuja i Patrick Navarro. A la mitja part hiva haver coca i xocolata amb  la col•laboració dels establiments locals la Carme del Pa i la Pizzeria La Raval.

La XIII Marató Musical ha culminat una setmana d’actes i iniciatives solidàries a Constantí per col·laborar amb la Marató de TV3. La setmana passada, del 12 al 14 de desembre, es van fer a la Biblioteca Municipal les “Lectures Solidàries per la Marató de TV3”. En total van ser 281 persones les que al llarg dels tres dies van passar per la Biblioteca i van dedicar uns minuts a la lectura. L’Ajuntament de Constantí aportarà 1€ per cada lector/a. L’activitat va comptar amb la col·laboració de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà, i l’Institut de Constantí.

Una altra de les propostes que no ha faltat a la seva cita solidària és la botigueta “Retalls”, que per novè any consecutiu ha exposat i posat a la venda tots els treballs realitzats durant els últims mesos en tècniques de decoració, costura, labors i manualitats.

Back to top