Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

3r Premi Centcelles de Composició Musical

Ja s’ha convocat la 3a edició del Premi Centcelles de Composició, convocat per l’Associació Amics de la Música de Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”, el MNAT (Museu Nacional Arqueològic de Tarragona) i amb el patrocini de REPSOL.

L’objectiu d’aquesta nova convocatòria dels Premis Centcelles de Composició és seguir fomentant la creació musical i difondre les obres musicals dels compositors actuals. Les obres presentades han de ser completament inèdites. No s’han d’haver interpretat, publicat o difós anteriorment en cap mena de format ni d’arxiu informàtic sonor. L’estil, l’escriptura i l’estructura de l’obra és completament lliure. La principal novetat d’aquesta tercera edició és que les obres qual hauran d’estar escrites per piano sol.

El Jurat d’aquest 3n Premi de Composició Centcelles estarà format per professionals en  l’àmbit de la música. L’obra premiada s’estrenarà en un dels concerts del Cicle de Concerts a Centcelles, durant el juliol de 2023. El guanyador rebrà 3.000 €uros en metàl·lic. La data límit de presentació de les partitures és el divendres 5 de maig de 2023.

Consulta les bases del Premi i descarrega’t el full d’inscripció a:

Back to top