Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí viu un intens cap de setmana de Festa Major d’Hivern amb actes per a tots els públics

Constantí ha celebrat des del passat divendres 20 de gener i durant tot el cap de setmana els actes centrals de la Festa Major d’Hivern, la Festa de Sant Sebastià. Després de la inauguració oficial amb el pregó i l’entrega dels premis i distincions honorifiques, el divendres 20 de gener, Diada de Sant Sebastià, va concentrar com és habitual els actes més tradicionals de la Festa Major, amb el Solemne Ofici, la benedicció de les coques i el Ball de lluïment de tots els elements del Seguici. Precisament, després del solemne ofici es va inaugurar un mural commemoratiu del Seguici Popular de Constantí, al carrer Francolí. Després d’una ballada de sardanes i un vermut popular al carrer Major, ja a la tarda, van tenir lloc el concert i ball de Festa Major amb l’actuació de La Principal de la Bisbal.

El dissabte 21 de gener van continuar les activitats amb l’espectacle infantil “La lámpara maravillosa. Un tribut musical a Aladdin” al Pavelló Poliesportiu. La música en directe va continuar durant la tarda del dissabte amb el concert de Bunker Li a la Societat El Casino.

Les activitats esportives van centrar bona part dels actes del diumenge 22 de gener, amb la XII Sortida d’Amics de les Motos Clàssiques i la inauguració de l’exposició sobre els 10 anys d’història de Moto Clàssic Constantí, i la presentació oficial dels equips del planter del Centre d’Esports Constantí temporada 2022-2023 al Camp de Futbol Municipal La Coma. Ja a la tarda, arribava la XXVIII edició del Campionat de Botifarra “Jaume Martorell”, al Sindicat Agrícola. Els actes del cap de setmana finalitzaven amb el monòleg en clau d’humor “Tiempo al tiempo” a càrrec de Sara Escudero.

Back to top