Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’alcalde, Óscar Sánchez, és nomenat Traginer d’Honor dels Tres Tombs

Aquest dissabte 11 de febre s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí la presentació del cartell de la 36a edició dels Tres Tombs. Durant aquest acte, el Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu, entitat organitzadora de l’esdeveniment, ha nomenat l’alcalde Óscar Sánchez com a Traginer d’honor. D’aquesta manera, el cercle ha volgut agrair la col·laboració i implicació de l’Ajuntament de Constantí en l’organització i el creixement de la festa dels Tres Tombs al municipi. Aquesta ha estat la primera vegada que el Cercle nomena un traginer d’honor, amb la intenció que aquest reconeixement a persones per la seva col·laboració en la festa pugui tenir continuïtat durant els propers anys

De manera simbòlica, els integrants del Cercle han fet entrega a l’alcalde d’una camisa negra amb l’escut de l’entitat, que serà la que lluiran durant la celebració dels Tres Tombs el pròxim diumenge 26 de febrer.

Durant l’acte també s’ha fet entrega d’un davantal a les persones que cada any col·laboren amb l’acte de l’esmorzar popular que obre la celebració dels Tres Tombs, integrants del Grup Cultural Mestresses de Casa i de l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí.

La celebració va finalitzar amb un vermut al Sindicat Agrícola.

Els Tres Tombs, que es celebren cada últim diumenge de febrer a Constantí, arribaran aquest any a la seva 36a edició organitzats pel Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Back to top