Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Arriba la 36a edició dels Tres Tombs

Aquest diumenge  26 de febrer arriba la 36a edició dels Tres Tombs a Constantí, que un any més organitza el Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu amb la col·laboració de l’Ajuntament. Els actes començaran a les 9.00 h. amb el tradicional esmorzar popular a la Plaça Mossèn Cinto Verdaguer i les actuacions dels Balls de Cercavila. A les 12.00 h. s’iniciarà la desfilada pels carrers del poble i a les 14.30 h. tindrà lloc un dinar popular al Pavelló Poliesportiu. Els tiquets per al dinar s’han de comprar anticipadament a l’OAC de l’Ajuntament. El preu és de 10 euros

El passat dissabte 11 de febrer es va fer a la Sala de Plens de l’Ajuntament la presentació del cartell d’aquesta 36a edició dels Tres Tombs. Durant l’acte, el Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu, entitat organitzadora de l’esdeveniment, va nomenar l’alcalde Óscar Sánchez com a Traginer d’honor. També es va fer entrega d’un davantal a les persones que col·laboren amb l’acte de l’esmorzar popular que obre la celebració dels Tres Tombs, i de camisoles a totes les persones que col·laboren en les tasques organitzatives.

Els Tres Tombs combinaran un any més festa, tradició i cultura en aquesta celebració en honor a Sant Antoni Abat, patró dels animals domèstics i de feina, que des de l’any 1988 organitza el Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Back to top