Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitzen les obres d’adequació dels lavabos del Camp de Futbol Municipal La Coma

Aquesta setmana han finalitzat les obres d’adequació i reforma integral dels lavabos al Camp de Futbol Municipal La Coma. Els treballs s’han executat en el termini d’un mes i han tingut un import de 17.100 euros. Les obres han comportat una ampliació a l’interior dels lavabos i han permès l’adaptació per a l’accés de persones amb mobilitat reduïda amb la instal·lació d’una rampa d’accés. 

Es tractava d’una intervenció molt necessària tenint en compte el gran volum de persones que cada cap de setmana passen pel camp de futbol. 

Aquestes obres s’emmarquen en el conjunt d’actuacions que s’estan duent a terme en els darrers anys per millorar les instal·lacions esportives municipals.  L’any passat ja es va realitzar la renovació de la il·luminació del camp de futbol, amb una nova tecnologia de major eficiència energètica com és la il·luminació de tipus Led.

El camp de futbol municipal s’utilitza diàriament pels equips del Centre d’Esports Constantí per realitzar els entrenaments, els partits oficials de lliga, els campus, tornejos d‘estiu i pretemporada.

Back to top