Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí es guarneix amb una decoració especial per Sant Jordi

Tal com ja s’ha convertit en una tradició aquests darrers anys, coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, Constantí ha estrenat tot un seguit d’accions decoratives que guarniran les places i carrers del municipi durant les pròximes setmanes.

Un any més, diversos espais, edificis i carrers s’han guarnit amb roses fetes manualment que afegeixen més color a l’ambient d’aquests dies. Aquest any, s’han incorporat roses d’un tamany més gran i amb diferent format i composició, un projecte que ha estat iniciativa de l’Aula de Costura de l’Escola d’Adults municipal. A més, s’ha ampliat el nombre d’espais on s’han distribuït aquestes roses. D’aquesta manera, els veïns i veïnes podran gaudir d’aquesta decoració floral als principals carrers del poble, els equipaments municipals i alguns dels racons i edificis més emblemàtics. L’acció ha comptat també amb la col·laboració d’entitats, associacions i persones voluntàries que han elaborat aquestes roses manualment durant els darrers mesos.

A més d’aquesta decoració floral, per Sant Jordi s’estrenarà també una decoració especial a la Plaça de les Escoles Velles amb un gran mural fet a partir dels dibuixos que han elaborat alumnes de les escoles Mn. Ramon Bergadà i Centcelles.

D’altra banda, el carrer Major es tornarà a guarnir amb el gran tendal que han elaborat un grup de dones del municipi i que llueix durant totes les celebracions i actes festius. A més, el balcó de l’Ajuntament lluirà la decoració especial de Sant Jordi que un any més han elaborat les persones usuàries i les professionals del Centre de Dia.

La inauguració d’aquesta decoració especial de Sant Jordi es farà  aquest dijous 20 d’abril a les 19 hores i anirà acompanyada de les interpretacions musicals que oferiran les diferents formacions instrumentals de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” a diverses ubicacions com la Plaça de les Escoles Velles, el carrer Major (davant de l’Ajuntament), el Sindicat Agrícola i la Societat El Casino.

Back to top