Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es presenta el llibre col•laboratiu “Contes a moltes mans” del curs 2022-2023

Aquest dimarts 25 d’abril s’ha fet a la Biblioteca Municipal de Constantí l’acte de presentació del llibre “Contes a moltes mans. Noves aventures a Constantí. Curs 2022-2023”, en la que ha estat l’onzena edició d’aquesta activitat col·laborativa entre les escoles Centcelles i Mn. Ramon Bergadà, i que compta també amb la participació de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”. Consisteix en la creació de contes per part dels alumnes de 4rt de totes dues escoles, un projecte coordinat per la Biblioteca Municipal, i que té precisament com a principals protagonistes dels contes a les pròpies mascotes de la Biblioteca.

El conte que s’ha publicat aquest any porta per títol “Els nens i nenes de 4t i la missió mundial”. La primera part ha estat escita i il·lustrada pels alumnes de 4t de l’escola Centcelles i el conte té dos possibles finals, que han estat escrits i il·lustrats pels alumnes de 4t A i 4t B de l’escola Mossèn Ramon Bergadà, respectivament.

Durant la presentació, els alumnes de l’Escola Centcelles i l’Escola Mn. Ramon Bergadà van llegir fragments dels contes escrits i il·lustrats per ells mateixos, mentre que els alumnes de l’Escola de Música “Rafel Gibert Recasens” van posar l’acompanyament musical amb peces de creació pròpia, inspirades en els contes que recull el llibre.  Tal i com ja s’ha fet en anteriors edicions dels  “Contes a moltes mans”, a banda del llibre amb els escrits i dibuixos dels alumnes de les escoles, aquest any també s’inclou un codi QR amb les peces musicals que acompanyen els contes, elaborades i interpretades pels alumnes de l’Escola de Música.

L’acte de presentació va comptar amb la presència dels alumnes que han participat en la creació dels treballs d’aquest curs per part de les dues escoles, els respectius professors i professores i també el personal de la Biblioteca Municipal. La presentació del llibre “Contes a moltes a mans” s’emmarca dins dels actes del cicle “Fes Cultura, Fes Salut”.

Back to top