Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’obren les preinscripcions del PFI (Programa de Formació i Inserció) per al curs 2023-2024 a Constantí

Entre els dies 2 i 13 de maig estarà obert el període de preinscripció per al curs 2023-2024 del PFI (Programa de Formació i Inserció – Pla de Transició al Treball) d’Auxiliar de comercialització de productes i logística que ofereix l’Institut de Constantí

El Programa s’adreça a nois i noies d’entre 16 i 21 anys, que no tenen el Graduat en Educació Secundària Obligatòria i volen formar-se en una professió. Té una durada d’un curs acadèmic (de setembre a juny), amb 1000 hores distribuïdes en 820 hores de formació en el centre educatiu i 180 hores de practiques en un centre de treball

La superació d’aquest PFI comporta l’obtenció de certificació acadèmica i de professionalitat. Entre les sortides professionals del programa destaquen les tasques d’organització en un punt de venda, preparació de comandes, repartiment de productes a les proximitats (supermercats, premsa, menjar,etc..) i repartiment de productes a domicili

La matrícula es durà a terme del 4 al 15 de juliol. Les persones interessades poden contactar amb l’Institut de Constantí (Avinguda Onze de Setembre  s/n), al telèfon 977 524 011 o al correu pfi@institutdeconstanti.cat

La implementació d’aquest PFI ha estat la principal novetat de l’oferta formativa d’aquest curs 2022-2023 a Constantí, que ha comptat amb un total de 16 alumnes matriculats. Amb els PFI, d’una banda, es facilita la continuïtat formativa dins de la formació professional i, de l’altra, l’aprenentatge de les competències transversals i professionals necessàries per al món del treball.

Tota la informació a:

Back to top