Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Arriba una nova edició de la Festa de les Ampes

El dissabte 6 de maig, dins del cicle “Fes Cultura, Fes Salut”, arriba una nova edició de la Festa de les AMPES que organitzen les associacions de pares, mares i famílies de les escoles Centcelles, Mossèn Ramon Bergadà i de l’Institut de Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí. Durant tot el dia, a la plaça de les Escoles Velles, s’han programat diverses activitats lúdiques que aniran des de jocs, tallers de seguretat i civisme, balls tradicionals, espectacle de circ, sopar de motxilla i un DJ.

Es tracta d’una celebració que promouen les associacions de familiars d’alumnes dels centres educatius del municipi amb l’objectiu de promoure les activitats d’oci i lleure i un punt de trobada i de convivència a poques setmanes de la finalització del curs escolar.

La jornada s’iniciarà a les 11 hores amb jocs tradicionals i tallers de seguretat viària i civisme per part de la Policia Local. De 13 a 14 h, hi haurà taller i exhibició de balls de cercavila amb la col·laboració dels Balls de Cercavila de la Societat El Casino. A la tarda, a les 18 hores, tindrà lloc un espectacle de circ a càrrec de “Desastrosus Cirkus” i, a continuació, hi haurà taller de circ. A les 21 hores, es farà un sopar de motxilla i, seguidament, una sessió musical amb DJ Esstoica i un concurs de rap. Durant tota la jornada es realitzarà també un campionat de ping-pong.

Back to top