Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Més de 200 persones participen de la VI Caminada de Primavera

Més de 200 persones han participat aquest diumenge 7 de maig de la VI Caminada de Primavera a Constantí. Es tractava d’una de les activitats incloses en el cicle “Fes Cultura, Fes Salut” d’aquest any i, com és habitual, ha combinat activitat física, cultura i lleure. Una vegada més, la caminada ha comptat amb la participació dels carros dels Tres Tombs.

Tots els participants, que van rebre una samarreta de regal, van sortir puntualment des del Parc de la Mòbila, des d’on es va iniciar el recorregut fins arribar a la incineradora del Polígon Industrial de Constantí. Un cop allà, es va fer la projecció d’un audiovisual i es va oferir un aperitiu als assistents.

Seguidament, es va arribar fins a l’ermita de Sant Ramon on va tenir lloc el tradicional dinar popular amb una gran fideuà. La sobretaula va estar amenitzada amb una exhibició de danses del món.

Les caminades populars dels últims anys a Constantí s’han caracteritzat per la seva gran participació i seguiment. El cicle “Fes Cultura, Fes Salut” d’aquest any s’allargarà fins ben entrat el mes de juny amb una programació de més de setanta propostes obertes a tot tipus de públic, que inclou des de presentacions de llibres, xerrades, tallers, clubs de lectura, concerts i activitats musicals o esportives.

Back to top