Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Participació massiva a la IV edició del Concurs de Paelles

La quarta edició del Concurs de Paelles a Constantí ha estat tot un èxit de participació i ha comptat amb un total de 24 colles i prop de 400 persones. La cita gastronòmica, que un any més ha organitzat la Unió de Botiguers de Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament, s’ha fet aquest diumenge 21 de maig a les instal·lacions de l’Escola Mossèn Ramon Bergadà i s’ha tornat a caracteritzar per un ambient festiu i distès.

El Jurat d’aquest IV Concurs de Paelles, format per integrants de la Unió de Botiguers i per l’alcalde de Constantí, Òscar Sánchez, va entregar tres premis: la colla “Los Puñaillos” va rebre el premi a la paella més gustosa; la colla “La que se avecina” va obtenir el premi a la millor presentació; i finalment, la colla “Los Acoplados” es va emportar el premi a la millor valoració (puntuació total).

Els criteris que van guiar el veredicte del Jurat es basaven en el punt de cocció de l’arròs, el sabor, la simetria dels ingredients, el punt de socarrat i la presentació. Les tres colles guanyadores van ser obsequiades amb un val de 75€ cadascuna que es podran gastar en algun dels establiments adherits a la Unió de Botiguers de Constantí.

La jornada festiva es va allargar durant la tarda amb música i jocs populars i tradicionals.

Back to top