Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí mostra la seva cara més solidària en una nova edició del “Mulla’t”

Constantí s’ha tornat a sumar aquest diumenge 9 de juliol a la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”. Aquest any, el “Mulla’t” arribava a la seva 28a edició al municipi i al llarg de tot el dia es van realitzar tot un seguit d’activitats lúdiques i esportives a les instal·lacions del Club Esportiu Esplai Constantí. El Mulla’t a Constantí és considerat històricament com un dels més solidaris de Catalunya. Es calcula que la recaptació total d’enguany se situarà al voltant dels 4.000 euros. Tots els diners recaptats aniran destinats íntegrament a la investigació i millora dels centres que tenen cura dels afectats per la malaltia.

De bon matí, la jornada s’iniciava amb un torneig de tennis amb la col·laboració del Club Tennis Constantí. Al llarg del matí continuaven les activitats amb un campionat de tir de dards i un taller infantil de polseres. Els més petits també van poder gaudir dels inflables que hi havia instal·lats al Club Esportiu Esplai. Pels volts del migdia arribava l’acte central i simbòlic de la jornada, amb el salt a la piscina i la remullada de totes les persones assistents.

Ja a la tarda, van tenir lloc les habituals simultànies d’escacs amb la presència del campió provincial absolut Aaron Alfonso i amb la col·laboració del Club d’Escacs Constantí. També a la tarda, es va fer el tradicional concurs de dibuix i una Master Class de Zumba amb Eva. Les activitats continuaven al vespre amb la tradicional ballada de sardanes, que va comptar amb la participació de les colles locals Floquets i Llentislce de Constantí i la colla del Lledó de la Pobla de Mafumet. La jornada va finalitzar amb l’entrega de trofeus i detalls commemoratius.

Durant tota la diada es van poder adquirir els productes de promoció de la campanya: tovalloles, samarretes, bosses, necessers i llibretes. Aquests productes encara estaran disponibles aquests dies a les botigues “Tenda Llarga” i “El raconet de la Pina” de Constantí.

A les comarques de Tarragona, 140 piscines han participat en aquesta edició, la número 30 a la província, que s’allargarà fins al setembre i que específicament es dedica a l’esclerosi múltiple avançada.

Back to top