Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Prop d’un centenar d’infants recorren el terme per anar a buscar el tió

Un total de 50  famílies i prop d’un centenar d’infants han participat aquest diumenge 3 de desembre de l’activitat Constanti-ó!!, una de les propostes que iniciava la programació nadalenca d’aquest any a Constantí. L’activitat repetia després de la gran acollida que ha tingut en les edicions anteriors, i una vegada més la proposta superat totes les expectatives assolint el rècord de participants.

Un any més, totes les famílies participants es van donar cita al punt de sortida, a la Plaça de l’Hospital, davant de la Biblioteca. Des d’allà van iniciar l’aventura d’anar a buscar el tions que es trobaven distribuïts per diversos racons del terme municipal. Segons els organitzadors, els tions viuen molt a prop de Constantí, en un lloc secret, però deixen pistes estranyes que sols poden ser vistes per gent amb mirada clara.

L’activitat ha comptat amb la col·laboració d’un grup d’alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut de Constantí, que han fet d’exploradors i de guies dels 50 grups familiars participants per tal de trobar els respectius tions, que ara ja descansen a cadascuna de les cases on passaran aquestes festes. També va col·laborar amb aquesta activitat l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Constantí (AVPCC)

D’altra banda, des de la setmana passada i durant totes les festes de Nadal, Constantí s’ha omplert de tions que s’han distribuït estratègicament pels diferents carrers i places del poble, en una activitat que repeteix a la programació nadalenca d’aquest any.

Mapa de tions:

Mapa del tions 2023

Back to top