Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Biblioteca Municipal fa entrega dels Premis als SuperLectors de l’últim any

La Biblioteca Municipal de Constantí ha fet entrega aquest dimarts 23 de gener dels premis a les persones usuàries més actives de l’últim any. El lliurament de Premis als SuperLectors, una de les activitats habituals dins la programació de la Festa Major d’Hivern, ha consistit en el reconeixement a l’activitat lectora amb dos premis en categoria infantil, dos premis en categoria juvenil i dos premis en categoria adults

Les persones guanyadores dels Premis als SuperLectors d’aquest últim any han estat:

  • SuperLectores Infantils:

1r premi. Clara Curull Pérez

2n premi. Gabriela Pérez Velásquez

  • SuperLectors Juvenils:

1r premi. Roumaissae El Hasnaoui

2n premi. Rayan Moussaid Mansouri

  • SuperLectores Adultes:

2n premi. Pilar Díaz González

1r premi. Marta Rocamora Sande

Com cada any, coincidint amb l’entrega dels premis als SuperLectors, també es va fer un acte de reconeixement a tots els voluntaris i voluntàries del projecte LECXIT-Lectura per a l’èxit educatiu, un projecte que s’implementa gràcies a la col·laboració de les escoles del municipi i la Biblioteca Municipal. També es va entregar un detall als col·laboradors i col·laboradores que col·laboren altruistament en les activitats i tallers de la Biblioteca.

Després de l’entrega de premis  va tenir lloc la sessió de contes per a adults “Contes picantons” a càrrec de Mònica Torra.

Back to top