Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí Ràdio celebra el Dia Mundial de la Ràdio amb un programa especial i una exposició fotogràfica

Avui 13 de febrer es commemora el Dia Mundial de la Ràdio, i des de Constantí Ràdio s’han dut a terme diferents activitats que s’emmarquen també en la celebració dels 25 anys de l’emissora. Després de l’estrena del documental “25 anys de Constantí Ràdio. Passat, present i futur” que es va presentar durant la darrera Festa Major d’Hivern, aquest dimarts s’ha inaugurat una exposició fotogràfica sobre aquest 25è aniversari. La mostra es podrà veure a la plaça de les Escoles Velles fins a mitjans del mes d’abril.

Al llarg del matí s’ha emès un programa especial en directe des de la mateixa plaça, que ha comptat amb la participació de les escoles Mn. Ramon Bergadà i Centcelles i l’Institut de Constantí, a més de la presència de diversos col·laboradors i col·laboradores de Constantí Ràdio, que han explicat les seves anècdotes, vivències i records radiofònics.

D’altra banda, i coincidint amb aquesta celebració del Dia Mundial de la Ràdio, aquesta setmana s’estrenarà el programa “En sintonia amb tu. 25 anys de Constantí Ràdio” que farà un recorregut pels millors moments d’aquests 25 anys d’història a través de diferents programes i els seus protagonistes.

Back to top