Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí participa un any més del projecte “Cap infant sense conte”

L’Ajuntament de Constantí ha col·laborat un any més amb la iniciativa “Cap infant sense conte”. Aquest projecte educatiu, que enguany celebra el seu desè aniversari, va néixer amb l’objectiu de fomentar i fer arribar la lectura a tots els infants, independentment de la seva condició social o econòmica, així com fomentar l’ús de la llengua catalana i la creativitat dels infants.

Aquesta setmana, l’alcalde Óscar Sánchez, i la regidora d’Ensenyament, Dolors Fortuny, han fet entrega dels exemplars dels contes als centres educatius de primària del municipi: l’escola Centcelles i l’escola Mossèn Ramon Bergadà . En aquesta desena edició, s’ha publicat un conte que porta per títol “Sopa de petons” que vol promoure els valors de la igualtat i l’equitat i que, a més, vol reforçar la idea que l’esforç i la col·laboració amb els altres són necessaris per vèncer les dificultats i assolir els objectius que es proposin. Una història sobre la igualtat, l’esforç i la família.

Aquest conte infantil ha estat escrit per Toni Argent i les il·lustracions han anat a càrrec de Silvana Jiménez, estudiant de 2n d’ESO de la Garriga. Una de les característiques principals d’aquesta publicació és que, excepte la portada, tot el conte és en blanc i negre per tal que cada infant pugui pintar-lo. Es tracta d’un projecte sense ànim de lucre que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, empreses, ajuntaments i entitats i en el qual s’han imprès 100.000 exemplars, una xifra rècord que demostra el gran interès que ha despertat el projecte

Back to top