Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La 27a Trobada de Puntaires aplega prop de 170 dones d’arreu de Catalunya

Constantí ha celebrat aquest diumenge 26 de maig una nova edició de la Trobada de Puntaires, una de les cites tradicionals del calendari cultural i festiu del municipi que aquest any ha arribat a la seva 27a edició i que s’ha emmarcat com és habitual dins el cicle “Fes Cultura, Fes Salut”.

Un any més, el carrer Major es va omplir amb la presència de diverses associacions de dones de diferents poblacions de Catalunya que van oferir una demostració de l’art de la punta de coixí. Aquest any, la trobada va reunir prop de 170 dones d’associacions de puntaires de  Constantí, Vic, Tarragona, Reus, Riudoms, Vila-rodona, Salou, Valls, Bellaguarda, Móra la Nova, Comarruga, Almoster, Alió, La Selva del Camp, Castellvell, La Fatarella i Vilanova d’Escornalbou.

La jornada, organitzada pel Grup Cultural Mestresses de Casa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, s’iniciava amb l’acte de benvinguda i un esmorzar popular. La trobada va finalitzar amb l’entrega de detalls commemoratius per a totes les assistents.

Back to top