Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Unes 200 persones participen a la VII Caminada de Primavera

Unes 200 persones han participat aquest diumenge 16 de juny de la VII  Caminada de Primavera a Constantí, una de les activitats habituals i més participatives del cicle “Fes Cultura, Fes Salut”. Inicialment, aquesta activitat s’havia de celebrar el passat 28 d’abril, però les condicions meteorològiques van obligar a ajornar-la. Durant la caminada d’aquest any, en la qual totes les persones inscrites van rebre una samarreta de regal, es va fer una visita a la planta solar fotovoltaica de IOSA Green Energy, la més gran construïda fins ara a Catalunya amb una superfície de 17, 46 hectàrees i que es troba situada a la zona de “Mas de Cabaler”, al nord-est del polígon industrial de Constantí. Com és tradició en les caminades que des de fa uns anys s’organitzen al municipi, la comitiva va comptar amb una representació dels carros dels Tres Tombs. 

Seguidament, es va celebrar el tradicional dinar de germanor a l’ermita de Sant Ramon. A la sobretaula es va feà un taller de danses del món, a càrrec dels Balls de Cercavila de la Societat El Casino. 

La Caminada de Primavera ha posat el punt i final al cicle “Fes Cultura, Fes Salut” d’aquest any, que s’iniciava el passat 4 d’abril i que ha programat més d’una vuitantena d’actes obertsa  tot tipus de públic, incloent presentacions de llibres, xerrades, tallers, clubs de lectura, concerts i activitats musicals o esportives. 

Back to top