Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tornen les caminades d’estiu per conèixer i descobrir els masos del terme

Una de les activitats més participatives d’aquests últims anys dins el cicle “Fem Estiu, Fem Constantí” han estat, sens dubte, les caminades per conèixer i descobrir els masos i els racons desconeguts del terme municipal. Per quart any consecutiu, aquesta setmana es posen en marxa aquests caminades que parteixen d’una doble premissa: promoure l’activitat física i descobrir el patrimoni.

Les caminades compten amb les explicacions del guia Oriol Nicolau, gran coneixedor de la història dels masos i el terme de Constantí. L’activitat compta també amb l’al·licient de la col·laboració del Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu que participa en el recorregut amb els carros que s’utilitzen en els Tres Tombs. L’objectiu és conèixer i descobrir el passat del terme municipal de Constantí i quina era la forma de vida de les generacions anteriors, amb un entorn essencialment agrícola.

Les caminades s’iniciaran aquest dimecres 3 de juliol amb una caminada al Mas de Mascaró situat a tocar el Polígon Industrial Riu Clar, i protegit com a Bé Cultural d’Interès Local.

El dimecres 10 de juliol la caminada anirà fins al Mas de l’Alemany (la tornada es farà en autobús) i el dimecres 17 de juliol es farà una caminada per descobrir les mines d’aigua que hi ha al terme municipal. L’última caminada, prevista pel dimecres 24 de juliol, consistirà en una visita nocturna per la història dels centres educatius de Constantí.

Tal i com ja es va fer l’any passat les caminades tornaran a tenir una vessant benèfica i solidària, i és que per participar-hi caldrà fer l’aportació simbòlica d’1 euro que es destinarà a l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil. Les inscripcions per participar de les caminades s’han de fer a l’OAC del carrer Sant Pere 49, telèfon 977 52 05 21 o al correu electrònic mmasia@constanti.cat

 

Back to top