Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Unes 120 persones participen a la caminada al Mas de Mascaró

Unes 120 persones han participat aquest dimecres 3 de juliol de la caminada al Mas de Mascaró, que obria el cicle de caminades d’estiu d’aquest any a Constantí. Amb l’acompanyament del guia Oriol Nicolau i la col·laboració del Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu amb els carros dels Tres Tombs, els participants de la caminada van fer una visita a aquest mas ubicat originalment en un context rural però que amb l’actual desenvolupament ha acabat al voltant de carrers del polígon industrial Riu Clar. L’origen probable d’aquest mas és el segle XVIII, i s’escapa una mica de la tipologia de mas agrari local, ja que presenta particularitats arquitectòniques que el distingeixen i li donen un valor històric artístic afegit.

Les caminades per conèixer i descobrir els masos i els racons desconeguts del terme han estat una de les activitats més participatives d’aquests últims anys dins el cicle “Fem Estiu, Fem Constantí”. Per quart any consecutiu s’estan realitzant aquestes caminades que parteixen d’una doble premissa: promoure l’activitat física i descobrir el patrimoni. A més, les caminades tenen una vessant benèfica i solidària i és que per participar-hi cal fer l’aportació simbòlica d’1 euro que es destinarà a l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil.

La propera de les caminades es farà el dimecres 10 de juliol, i anirà fins al Mas de l’Alemany (la tornada es farà en autobús). Les inscripcions per participar de les caminades s’han de fer a l’OAC del carrer Sant Pere 49, telèfon 977 52 40 36 o al correu electrònic mmasia@constanti.cat

Back to top