Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Club de Lectura Adults. Roseanna, de Maj Sjöwall i Per Wahlöö

This event has ended

Un punt de trobada per als amants de la lectura. Una estona agradable compartint lectures en bona companyia.

Un cop al mes, el nostre Club es reuneix per a comentar la lectura triada. Si voleu passar una estona agradable i compartir lectures en bona companyia… aquest és el vostre espai!

La lectura d’aquest mes…

Una tarda de juliol, apareix al llac de Vattern (Suècia) el cos sense vida d’una jove. Tres mesos després, l’única cosa que ha pogut esbrinar l’inspector Martin Beck és que la noia es deia Roseanna, que havia vingut de Lincoln (Nebraska), i que qualsevol dels vuitanta-cinc passatgers que viatjaven amb ella resulta sospitós del seu assassinat. Amb un ambient recreat amb plena versemblança, uns personatges vívids i una detallada descripció de la investigació policial, Roseanna està considerada una obra mestra del suspens.

Aquesta obra i tota la sèrie de l’inspector Beck (10 volums en total) han estat considerades per la crítica internacional com obres mestres de la novel•la negra: quan van aparèixer (1965-1975) van innovar el gènere detectivesc i han inspirat escriptors de la talla de Mankell, Graham Greene, Jonathan Franzen i Stieg Larsson. Traduïdes a trenta-cinc llengües, s’han venut més de deu milions d’exemplars a tot el món. 
Recolliu els vostres exemplars a la Biblioteca!

Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca.

Back to top