Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Club de Lectura. Amb dits de molsa, d’Alfons Cama (Amb la presència de l’autor)

This event has ended

Un punt de trobada per als amants de la lectura. Una estona agradable compartint lectures en bona companyia.

Un cop al mes, el nostre Club es reuneix per a comentar la lectura triada. Si voleu passar una estona agradable i compartir lectures en bona companyia… aquest és el vostre espai!

La lectura d’aquest mes…

Serà especial com sempre ho són les lectures que ens permeten conèixer els seus autors. En aquesta ocasió, compartirem dubtes i preguntes amb l’Alfons Cama, autor gironí instal·lat a Tarragona des de finals dels anys 80.

I ho farem a partir de la seva tercera novel·la, Amb dits de molsa. Una novel·la amb racons, edificis, carrers, places i barris de la ciutat de Tarragona com a escenari de la història de la Roxana, filla del Llac de l’Inca, que compartirà amb els lectors la força de la seva passió, els sofriments que l’acompanyen i el neguit de l’enyorança. El contrapunt a la Roxana ens ve de la mà de l’Ignasi Torres, un constructor immobiliari fet a si mateix, divorciat, home contradictori, incapaç de trobar l’estabilitat amorosa.

No perdeu l’oportunitat de parlar amb el seu autor i, si voleu llegir la novel·la abans de la trobada… Recolliu els vostres exemplars a la Biblioteca!

Back to top