Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Club de Lectura. Etheria, de Coia Valls. Tertúlia i comentaris amb l’autora

This event has ended

Un punt de trobada per als amants de la lectura. Una estona agradable compartint lectures en bona companyia… i l’oportunitat de conèixer una persona tan agradable i propera com la Coia Valls i poder parlar de la seva obra.

Un cop al mes, el nostre Club es reuneix per a comentar la lectura triada i, de tant en tant, tenim la sort de poder compartir aquests comentaris amb els mateixos autors. És el cas d’aquesta sessió de novembre!

La lectura d’aquest mes…

L’extraordinària odissea d’una intrèpida viatgera del segle IV. Una dona que trenca amb el seu petit i còmode univers per explorar nous horitzons.

El darrer terç del segle IV és un període de canvis profunds. Els valors s’inverteixen i els perseguits es converteixen en perseguidors. El Senat romà està dividit i la permanència de l’estàtua de la Victòria és el símbol de l’enfrontament entre pagans i cristians. En aquest escenari de fi d’una civilització, l’Etheria, una dona noble de la Gallaecia emparentada amb l’emperador Teodosi, emprèn un viatge a Terra Santa perseguint el seu somni.

Durant el seu pas per Lucus Augusta, Caesaraugusta, Tarraco, Barcino, Gerunda, Roma i altres ciutats, escriurà un diari per transmetre aquesta experiència a les seves deixebles.

Un cant a la tolerància i l’amistat, a la capacitat de convertir el viatge en una experiència de vida. Perquè res no està escrit a les estrelles.

Propera sessió:

  • Dilluns, 17 de desembre. La Bastarda d’Istanbul, d’Elif Shafak

Recolliu els vostres exemplars a la Biblioteca!

Back to top