Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Club de Lectura. Crónicas de Jerusalén, de Guy Delisle

This event has ended

Un punt de trobada per als amants de la lectura. Una estona agradable compartint lectures en bona companyia.

Un cop al mes, el nostre Club es reuneix per a comentar la lectura triada. Si voleu passar una estona agradable i compartir lectures en bona companyia… aquest és el vostre espai!

La lectura d’aquest mes…

Guy Delisle és un autor de còmic d’origen quebequès que amb obres com Shenzhen, Pyongyanyg , Crónicas birmanas i Crònicas de Jerusalén, guanyadora del premi al millor àlbum al Saló Internacional del Còmic d’Angoulême, s”ha convertit en un dels millors cronistes gràfics de viatge.

Després d’un any a Jerusalem acompanyant la seva parella, membre de Metges Sense Fronteres, Guy Delisle ens ofereix a Crónicas de Jerusalén la seva personal visió d’un dels conflictes més enquistats de les últimes dècades en forma de novel·la gràfica.

Delisle ens mostra la seva vida quotidiana com a pare que ha de fer-se càrrec dels seus fills mentre la seva dona treballa. Però també, sobretot, les peculiaritats, extravagàncies i absurditats pròpies de Jerusalem que l’autor va descobrint: les restriccions a la llibertat de desplaçament, els escorcolls i interrogatoris sistemàtics, els enfrontaments entre les diverses comunitats cristianes que gestionen el Sant Sepulcre… Tot plegat amb un estil sobri i un agut sentit de l’humor.

Recolliu els vostres exemplars a la Biblioteca!

I la propera lectura: Memòria de les oblidades, de Tecla Martorell.

Back to top