Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Club de Lectura de Creixement Personal. Com fer que et passin coses bones, de Marian Rojas Estapé

This event has ended

Un nou club de lectura que ens proposa una trobada de lectors/es interessades en la temàtica del creixement personal (autoconeixement, gestió emocional, superació, coaching, psicologia, etc.) per comentar i compartir impressions sobre els llibres proposats.

¿Saps que les teves emocions i els teus pensaments tenen un impacte directe en el teu organisme, en la teva percepció de la realitat i fins i tot en els teus propis gens? ¿Ets conscient que la manera que tens de gestionar els conflictes et pot predisposar a tenir ansietat o depressió, les malalties més freqüents del segle XXI?

Per a la doctora Marian Rojas Estapé la felicitat consisteix a viure instal·lat de manera sana en el present, havent superat les ferides del passat i mirant amb il·lusió el futur. Molts dels trastorns que patim provenen de la incapacitat de gestionar el nostre present. La felicitat no és el que ens passa, sinó com interpretem allò que ens passa. Amb Com fer que et passin coses bones entendràs la importància d’aprendre a enfocar l’atenció i descobriràs pautes per combatre les pors, les angoixes i com canalitzar les emocions negatives que t’arriben a bloquejar físicament i mentalment.

El Club el condueix l’Esther Meseguer, experta en evolució personal i coordinadora d’altres clubs de lectura sobre la mateixa temàtica a altres biblioteques públiques del territori.

Back to top