Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Salutació de l’alcalde

Benvolguts/des,

Us dono la benvinguda a la pàgina web de l’Ajuntament de Constantí. Assumeixo aquest nou repte que suposa dirigir de manera democràtica el meu poble amb gran entusiasme i la voluntat ferma de ser l’alcalde de tots els constantinencs i constantinenques i de les persones que ens visiten.

Des d’aquesta web us oferirem tota la informació d’interès relativa al consistori i a tots els serveis municipals. L’objectiu és que aquesta sigui una eina útil per a tota la ciutadania, un espai on hi trobareu tota la informació d’actualitat de les accions que es desenvolupin, i que ha de permetre que la relació amb l’Ajuntament sigui, a partir d’ara, més àgil i eficient.

I el més important, aquesta ha de ser la finestra principal per projectar i donar a conèixer Constantí: què som, les nostres tradicions, la nostra cultura, el nostre patrimoni, el nostre teixit associatiu i econòmic.

Espero, doncs, que aquesta sigui una eina de la vostra utilitat i interès.

Rebeu una cordial salutació.

Oscar Sánchez Ibarra
Alcalde de Constantí

 

Estimados/as,

Os doy la bienvenida a la página web del Ayuntamiento de Constantí. Asumo este nuevo reto que supone dirigir de manera democrática mi pueblo con gran entusiasmo y la voluntad firme de ser el alcalde de todos los vecinos y vecinas de Constantí y de las personas que nos visitan.

Desde esta web os ofreceremos toda la información de interés relativa al consistorio y a todos los servicios municipales. El objetivo es que esta sea una herramienta útil para toda la ciudadanía, un espacio donde encontraréis toda la información de actualidad de las acciones que se desarrollen, y que ha de permitir que la relación con el Ayuntamiento sea, a partir de ahora, más ágil y eficiente.

Y lo más importante, esta debe ser la ventana principal para proyectar y dar a conocer Constantí: qué somos, nuestras tradiciones, nuestra cultura, nuestro patrimonio, nuestro tejido asociativo y económico.

Espero, pues, que esta sea una herramienta de su utilidad e interés.

Reciban un cordial saludo.

Oscar Sánchez Ibarra
Alcalde de Constantí

Back to top