Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Un total de 45 persones obtenen els certificats de professionalitat amb els cursos de formació ocupacional

Un total de 45 persones han participat entre desembre de l’any 2016 i octubre de 2017 dels 3 cursos de formació ocupacional que ha desenvolupat l’Ajuntament de Constantí. Aquesta setmana s’ha fet a la Sala de Plens del consistori l’acte d’entrega dels diplomes i certificats a tots els alumnes que han realitzat aquestes accions formatives.

L’Ajuntament de Constantí va obtenir una subvenció de 91.038 euros de la convocatòria del FOAP (Formació Ocupacional  en Àrees Prioritàries) del 2016, per tal de desenvolupar diversos cursos de formació ocupacional. Amb la subvenció atorgada s’han desenvolupat aquests tres cursos formatius, totalment subvencionats pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) i el Fons social Europeu, i adreçats prioritàriament a persones en situació d’atur. Els cursos que s’han realitzat han estat els següents:  Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (Nivell 1. 450 hores); Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (Nivell 2. 470 hores); i Operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents (Nivell 1. 460 hores)

Aquests cursos han permès l’obtenció del certificat de professionalitat: un document oficial que acredita a qui l’obté que és competent professionalment per a desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències de la producció i l’ocupació. Desprès de la realització d’aquests cursos hi hagut un increment significatiu en la inserció laboral dels  alumnes  que ham pres part en aquestes accions formatives.

L’Ajuntament de Constantí continua apostant per l’acció formativa com una via per millorar la qualificació professional i la capacitat d’inserció laboral de les persones, i de cara a aquest 2018 tornarà a presentar-se novament a la convocatòria del FOAP per obtenir la subvenció per a la realització de noves accions formatives.

Back to top