Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Punt d’Informació Juvenil promou sortides en BTT entre els joves per conèixer l’entorn de Constantí

Des del passat mes de febrer, el Punt d’Informació Juvenil de Constantí organitza l’activitat  “Sortides BTT joves. Coneixem l’entorn”. Cada dos dissabtes (amb dates que poden variar segons la necessitat dels participants) s’organitzen aquestes sortides en BTT, que es plantegen amb un objectiu de promoure l’activitat esportiva i d’aventura, i a més afavoreixen un coneixement geogràfic, cultural, històric i naturalístic de l’entorn del terme municipal de Constantí.

Prop d’una quinzena de joves a partir dels 12 anys participen d’aquesta activitat que s’ha plantejat a partir de les demandes dels propis joves del municipi, i que ja s’havia realitzat anteriorment durant els mesos d’estiu.

Des que es va iniciar l’activitat s’han realitzat sortides fins al Pont del Diable, la Canonja, Mas Passamaner, la Selva del Camp, el Francolí i també fins el Pont de les Caixes. Les properes sortides estan previstes per al dissabte 17 i 26 d’aquest mes de març.

Back to top