Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Benjamí i Prebenjamí del Constantí tornaran a participar del Mundialet Internacional de Futbol Costa Daurada

Els equips Benjamí (2008) i Prebenjamí (2010) del Centre d’Esports Constantí  participaran del 24 de març a l’1 d’abril d’una nova edició del Mundialet de Futbol. El club constantinenc tornarà a prendre part d’aquesta competició esportiva que compta amb al presència de 300 equips de 50 països i dels 5 continents, amb més de 5.000 esportistes.

L’equip benjamí (2008) es troba enquadrat en el grup 21, amb rivals com l’AFC Australia, la UID Las Palmas, el Nàscti de Tarragona, el Muscat Football Academy (d’Omán) o el Global Premier Soccer (d’Estats Units). Els partits d’aquest grup es disputaran a Cambrils i Vila-seca, i el conjunt constantinenc debutarà aquest diumenge 25 de març a les 15 h. davant  l’AFC Australia.

Per la seva banda, l’equip Prebenjamí (2010) es trobarà en el grup 12 amb rivals com el Nàstic de Tarragona, el CF Vilaseca, el Sevilal FC, i el Premier Barcelona. Els partits es disputaran també a Cambrils i Vilaseca, i en aquest cas el debut serà també diumenge a les 15 h. davant el Nàstic de Tarragona

Back to top