Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Una quinzena de persones participen d’un nou curs de mosso de magatzem i carretoner

Un total de 15 persones estan realitzant des del passat 15 de març un nou curs de mosso de magatzem i carretoner a través de l’Oficina Municipal de Treball de Constantí. Amb una durada de 60 hores (48 h. del curs de mosso de magatzem i 12 h. del curs de carretoner), les classes finalitzaran el proper 6 d’abril

Es tracta d’un curs que té per objectiu capacitar al participant en el domini de les tècniques que permetin organitzar la recepció, emmagatzematge, expedició de les mercaderies i el registre d’aquests moviments. També s’ensenya com controlar els estocs, així com verificar i supervisar el bon ús i funcionament.

A més, el curs consta d’una part pràctica on els participants aprenen a conduir amb garanties de qualitat i de seguretat carretons elevadors frontals i retràctils, d’acord amb la normativa vigent aplicable.

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. Les inscripcions per participar dels cursos donen prioritat a les persones del municipi inscrites a l’Oficina de Treball.

 

Back to top