Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’inicien les obres de renovació del primer tram del carrer dels Horts

Aquesta setmana han començat els treballs de renovació i millora al primer tram del carrer dels Horts. Les obres tenen un pressupost d’execució de 49.000 euros (IVA no inclòs) i s’executaran en un termini aproximat d’un mes.

L’execució d’aquestes obres respon a la necessitat de renovar el carrer degut al seu estat de deteriorament i a les constants fuites d’aigua que es produïen. Les obres consistiran en la renovació de la xarxa d’aigua potable, la xarxa de clavegueram i el paviment del carrer. Les obres contemplen també adaptar el carrer a la normativa actual pel que fa a l’amplada de la calçada i les voreres

L’àmbit d’execució el projecte comprèn entre la cantonada del carrer Major amb el propi carrer dels Horts fins a la Plaça Mossèn cinto Verdaguer. Aquests treballs implicaran talls en el trànsit que afectaran la circulació de vehicles en aquest tram mentre durin les obres.

Back to top