Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Èlia Canales i Maria Pitarch, del Club de Tir amb Arc Constantí, camí de classificar-se per al Campionat d’Europa de Grècia

Èlia Canales lidera també la classificació per obtenir plaça per als Jocs Olímpics de la Joventut a Buenos Aires

Amb la participació de la representant del club de Tir amb Arc Constantí i actual tricampiona d’Espanya, Èlia Canales,  els dies 13,14 i 15 d’abril va començar a Madrid la Lliga Nacional amb la fase classificatòria per als JJOO de la Joventut i el Campionat d’Europa de Grècia del mes de juny.

Èlia Canales, que va obtenir la plaça per a representar Espanya l’any passat en el Campionat del Món celebrat a Rosario (Argentina) al mes d’octubre i que un cop aconseguida la plaça necessitava obtenir una marca mínima de 615 punts, va finalitzar la primera en el rànquing amb 645 punts i encapçala la classificació per anar als JJOO de la Joventut que s’han de celebrar a Buenos Aires (Argentina) el proper mes d’octubre. A més, la jove arquera també té un peu i mig per aconseguir plaça per representar-nos en la categoria cadet al Campionat d’Europa de Patras a Grècia que es farà del 26 de Juny a l’1 de juliol d’aquest any 2018.

Per obtenir bitllet per a aquest mateix Campionat d’Europa a Grècia, Maria Pitarch, també del Club de Tir amb arc Constantí, es va classificar en segona posició a la categoria júnior després d’un classificatori realitzat la setmana anterior (7 i 8 d’abril) a Càceres, amb unes condicions meteorològiques molt adverses, amb molt fred, pluja i sobretot ratxes de vent molt fortes per sobre dels 80 km/h. Una prova molt selectiva que només va deixar en peu a les millors en les pitjors condicions.

Les dues joves arqueres esperen certificar aquesta classificació per a l’europeu de Grècia durant les propers setmanes.

Back to top