Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Nou curs AEQT – AEST

Us informem de la convocatòria d’un nou curs AEQT-AEST. Aquest curs pretén qualificar els professionals que realitzen manteniment habitual al sector petroquímic de Tarragona mitjançant la realització d’una formació específica transversal a tots els professionals, independentment de la seva tasca dins de l’empresa i de l’activitat d’aquesta.  Aquesta qualificació té una durada de 16 hores i està condicionada a la superació d’una prova escrita que avaluarà l’adquisició de les competències requerides.

Es tracta d’un curs subvencionat. La data límit per fer arribar la reserva de places és el proper 25 de maig. Més informació i preinscripcions a l’Oficina Municipal de Treball (c. Sant Pere 49) 977 190821 oficinadetreball@constantí.cat.

Els requisits per poder realitzar aquest curs són:

– Ser demandants d’ocupació

– Estar empadronats en els següents municipis: Alcover, Constantí, El Morell, La Canonja, La Pobla de Mafumet, Perafort, Reus, Salou, Tarragona i Vila-seca.

– El curs serà impartit en català o castellà, per tant, els alumnes hauran de poder entendre un dels dos idiomes

– Els aspirants s’incorporaran al curs segons el perfil que tinguin:

* 1er perfil: Currículums relacionats amb el sector del manteniment o que hagin treballat en el sector petroquímic o a empreses de serveis de la petroquímica

* 2on perfil: Formació que tingui relació amb el manteniment o amb la indústria petroquímica

* 3er perfil: Altres especialitats tècniques (formació i/o experiència)

* 4t perfil: Tots aquells aspirants que demostrin el seu interès en voler fer el curs “AEQT-AEST” (hauran de presentar un escrit de motivació / compromís)

Back to top