Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí llueix murals dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Constantí ja respira l’ambient dels Jocs Mediterranis que s’han de celebrar del 22 de juny a l’1 de juliol. Dos dels murs del poble llueixen nova imatge, i és que l’Ajuntament ha realitzat durant els darrers dies una intervenció per dignificar aquest espais amb pintures murals amb imatges relatives als Jocs Mediterranis Tarragona 2018, dels quals Constantí en serà la seu oficial de les proves d’halterofília.

Precisament, aquesta modalitat esportiva és la protagonista del mural que llueix al mur d’accés a la piscina municipal, on s’hi poden veure atletes destacats com la campiona i màxima representant de l’halterofília estatal, Lídia Valentín, i altres atletes de l’especialitat. En el treball s’hi pot veure també la mascota Tarracus i el logotip dels Jocs Mediterranis.

També s’ha enllestit la decoració al mur que hi ha al carrer dels Horts, davant de l’aparcament de  la plaça Mossèn Cinto Verdaguer, on el Tarracus comparteix protagonisme amb un dels elements del patrimoni cultural del municipi, el Pont de les Caixes.

L’objectiu d’aquesta acció és dignificar i millorar aquests espais de la via pública amb un projecte artístic a peu de carrer, posar en valor l’esdeveniment esportiu que es desenvoluparà a Constantí, visualitzar els Jocs i apropar-los a la ciutadania.

Back to top