Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’inicien les obres de renovació a la plaça de La Raval

Un cop finalitzades les obres de renovació del primer tram del carrer dels Horts, l’Ajuntament de Constantí continua executant el seu projecte de renovació i millora de diversos carrers i places del municipi. En aquest sentit, aquesta setmana s’han iniciat els treballs de manteniment i millora de la plaça de La Raval de Sant Cristòfol, que tindran un cost d’execució de 49.945 euros més IVA.

Les tasques se centraran bàsicament en la renovació de la pavimentació, que es troba malmesa. També s’aprofitarà per treure el mur que també està deteriorat i els arbres que causen problemes de filtració d’aigua al pàrquing que hi ha a sota de la mateixa plaça.

A més, s’hi farà una actuació que aprofitarà el desnivell per habilitar unes escales noves d’accés a la plaça. El termini d’execució de les obres és d’entre 30 a 40 dies.

Back to top