Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Actes de la Revetlla de Sant Joan a Constantí

Constantí celebrarà el dissabte 23 de juny els actes de la Revetlla de Sant Joan.  A les 17 h. a la plaça de la Generalitat s’iniciaran les activitats amb jocs infantils.

Cap ales 19.30 està previt que arribi al Parc de la Muralla la Falama del Caingó, que será transportada des de Reus pels components del Moto-Club Constantí i l’associació Moto-Clàssic Constantí. Des d’allà s’iniciarà el tradicional recorregut pels carres del poble, amb el relleu per part de diverses entitas i associacions.

El recorregut arribarà fins al carrer Major, davant de l’Ajuntament, on tindrà lloc la Lectura del Manifest de la Flama, que aquest any anirà a càrrec dels membres de l’AAVV Centcelles.

A les 21 h. la comitiva d’autoritats municipals es traslladarà fins a la plaça de la Generalitat per fer la inauguració de la decoració de la plaça i per donar el tret de sortida a les Festes de Sant Joan que com cada any celebra l’AAVV Centcelles.

A les 22 h · A la plaça de la Generalitat es farà un Sopar de motxilla (Inscripcions prèviament a l’OAC de l’Ajuntament, fins el 21 de juny). *S’instal·laran 4 barbacoes (Preu de l’ús de la barbacoa: 1 euro per persona). A les 23.55 h · A la plaça de la Generalitat tindrà lloc l’Encesa de la Foguera de Sant Joan i Castell de Focs, amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A.

A les 00.00 h · Revetlla i concert amb les actuacions de Daniel Pubill “El legado de Peret” (tribut al rei de la rumba catalana) i la vetllada finalitzarà amb una sesió musical a càrrec de DJ Ferry LIP.

Back to top