Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí col·labora amb el Dia Mundial de l’ELA

El proper dia 21 de juny se celebra el dia mundial de l’ELA, Esclerosi Lateral Amiotròfica, que és una malaltia neurològica progressiva que ataca les cèl·lules nervioses (neurones) encarregades de controlar els músculs voluntaris. Aquesta malaltia pertany a un grup anomenat malalties de les neurones motores, que són caracteritzades per la degeneració gradual i mort d’aquest tipus de neurones.

L’Ajuntament de Constantí vol implicar-se aquest any amb la celebració d’aquest dia mundial de l’Ela i per aquest motiu, el consistori dona suport i col·labora amb un entrenament especial organitzat per la secció Solidaria del Club Excursionista Trail Tarraco, que vol mostra la sensibilitat i suport als afectats d’aquesta malaltia.

Durant aquest entrenament especial d’aquest dimarts, a les 19 h., els participants coneixeran en Pau Torres Mas, cofundador de l’empresa ILUSIÓN+ de vins i caves solidaris amb l’ELA. En Pau explicarà què és l’ELA i la seva experiència personal amb aquesta malaltia, i tot seguit es farà un gest per l’ELA amb una cursa solidària de 4 km per l’escullera del Port per mostrar la nostra solidaritat.

Back to top