Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El baríton tarragoní Àngel Òdena, protagonista al II Cicle de Concerts a Centcelles

Continua avui dijous 28 de juny la segona edició del Cicle de Concerts a Centcelles, organitzat per l’Associació dels Amics de la Música de Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí, Repsol i del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. El certamen, inclòs en la programació cultural dels Jocs Mediterranis, porta cada dijous fins al 26 de juliol una proposta musical de qualitat dins el marc incomparable de la vil·la romana de Centcelles.

Demà dijous, 28 de juny, serà el torn per al concert del baríton tarragoní, Àngel Òdena, acompanyat per la soprano Sara Blanch i el pianista Marco Evangelisti. El concert tindrà lloc a les 20.30 h, amb entrada gratuïta.

El cicle continuarà el pròxim 5 de juliol amb el concert de música barroca amb Isabel Serra i Glòria Coll. El 12 de juliol arribarà el concert de músiques de la Mediterrània amb Canya d’or & Brass i Xavier Lozano. El 19 de juliol actuarà el grup de vent de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí. El cicle clourà el 26 de juliol amb el concert que oferirà la jove violinista Jennifer Panebianco, una autèntica virtuosa del violí, considerada una nena prodigi i amb un ampli ressò internacional.

Back to top